Gå till innehåll
Visselblåsartjänst
Parasport Sverige
Parasport Sverige

Stötta Parasport Sverige

Visst vill du stötta Parasport Sverige och bidra till att fler personer rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning har möjlighet att utvecklas inom idrotten? Det finns flera olika sätt att göra det på!

Swisha en gåva

Skänk pengar via Parasport Sveriges 90-konto

  • Bankgiro 900-6941
  • Plusgiro 90 06 94-1
  • Swish 123 900 69 41

Parasport Sveriges 90-konton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och är din garanti för att pengarna används på rätt sätt.

Svensk Insamlingskontrolls syfte är att övervaka så att insamlingar från allmänhet sker under betryggande kontroll, att inte insamlingar belastas med oskäliga kostnader, att goda marknadsföringsmetoder används och att ändamålsenliga metoder för insamlingskontroll utvecklas.

Läs mer om Svensk Insamlingskontroll Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Svensk Insamlingskontrolls logotyp.

Parasport Sverige är medlem i Giva Sverige

Parasport Sverige är medlem i branschföreningen Giva Sverige som arbetar för tryggt givande.

Giva Sverige arbetar med kvalitetssäkring, utbildning och kompetensutveckling samt intressepolitik med fokus på etisk, transparent och professionell styrning av ideella organisationer. Organisationen skapar mötesplatser och bidrar med kunskap, men ställer också krav på sina medlemmar att följa olika riktlinjer.

Läs mer om Giva Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Giva Sveriges logotyp.

Hur ditt stöd gör nytta

Ditt stöd är värdefullt för vårt arbete med att möjliggöra idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning.

I vår årliga effektrapport kan du läsa mer om hur ditt stöd till Parasport Sverige gjort nytta.

Läs 2023 års effektrapport Pdf, 20.7 MB, öppnas i nytt fönster..

Du hittar tidigare års effektrapporter, verksamhetsberättelser och årsedovisningar under Styrdokument.

Publicerad:

Uppdaterad:

Testamentera till Parasport Sverige


Med din testamentsgåva kan vi fortsätta arbetet för att fler ska få möjligheten att idrotta. Läs mer om hur du kan testamentera en gåva till oss.

Om oss

Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté organiserar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuella funktionsnedsättningar inom 11 idrotter. Vi leder också arbetet med Special Olympics, som är bredd- och motionsidrott för personer med intellektuella funktionsnedsättningar.