Hoppa till sidans innehåll

I media


För 17 år sedan miste Mats-Ola Engborg båda benen i en järnvägsolycka på rangerbangården på Ljungarum i Jönköping.
 
Denselns talang sviker inte moderklubben - eller Norrköping. "Det är sjukt att få ett sådant stipendie som det här", säger August Mollén. 20 000 kronor är inte illa i en stor sport som utövas med små medel.
 
Publicerad: för 2 timmar sedan Uppdaterad: för 40 minuter sedan Sverige fortsätter med Lettland som samarbetspartner inför ansökan till vinter-OS och Paralympics 2026. Parterna kommer inom kort att träffas.
 
Stockholms ambition att skapa moderna, billiga och hållbara olympiska vinterspel...
 
Stockholm har väldigt stora möjligheter att få arrangera OS och Paralympics 2026, bara en ansökan skickas in. Det tror SOK:s generalsekreterare Gunilla Lindberg. - Då har vi i alla fall 80 procents chans att få spelen, säger hon till TT.
 
FOTBOLL Badou Jack, 34, gick miste om priset för "årets manliga idrottare" på Idrottsgalan. Ett helt felaktigt beslut, enligt profiler i kampsportssverige.
 
I morgon lämnar riksåklagare Anders Perklev över den så kallade blåljusutredningen till regeringen. Bland annat väntas förslag om skärpta straff för hot och våld mot vårdpersonal. - Det är den allra värsta patientgruppen.
 
Vuoden 2017 miesurheilijaksi valitun Daniel Ståhlin äiti korosti Urheilugaalassa pitämässään puheessa poikansa kahden kulttuurin juuria.
 
Den nya ishallen vid Billingehov håller på att ta form. Stomresning pågår och snart är det dags att montera takstolar och väggar. Behovet av en ny isyta vid Billingehov har stått på önskelistan länge. Nu är drömmen på väg att bli verklighet.
 
Sarah Sjöström har varit nästintill obesegrad det senaste året, men Peder Fredricson rådde hon inte på. Ryttaren, som har sina rötter i Flen, fick Jerringpriset för andra året i följd.
 
Både Armand Duplantis och Daniel Ståhl fick pris på årets Idrottsgala. Mondo blev utsedd till årets nykomling, medan Ståhl fick pris som årets manlige idrottare.
 
Foto: Christine Olsson/TT Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson anländer till Idrottsgalan 2018 i Globen. Österlens ridklubbs Peder Fredricson vann för andra året i rad Radioportens Jerringspris.
 

Mammorna tog över showen

(2018-01-15 20:54)
När priset Årets manlige idrottare skulle delas ut under Idrottsgalan i Globen v...
 
Publicerad: mån 15 jan Uppdaterad: igår 12.35 Inför kategorien Årets manlige idrottare hade de nominerades mammor kallats upp på scenen och de höll låda inför en förtjust publik.
 
SPORTBLADET Daniel Ståhl blev "Årets manliga idrottare". Men det var mammorna - till de nominerade idrottarna - som stal showen. - Jag hoppas på ett vulkaniskt år 2018, säger Taina Ståhl i SVT:s sändning.
 
12

Sponsorer

Huvudsponsor

ATG
folksam
ica
Toyota

Sponsorer

adressandringJysk
KONE_webb SKF

Officiella leverantörer

H&M Scandic
GrandTravelGroup Adecco

Andra kanaler

Facebook ch-twitter
Youtube Instagram

Postadress:
Svenska Parasportförbundet
Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link